🇳🇴 Super rask levering med lager i Norge 🇳🇴

📦 Gratis frakt på ordre over 999kr! 📦

💳 Trygg og fleksibel betaling med Vipps, Klarna eller kort💳

Om Oss

Organic Living As er en liten, innovativ og miljøbevisst norsk nettbutikk med lager i Halden. Vi ønsker å bidra til et renere og grønnere hverdagsliv med vårt sortiment av nøye utvalgte produkter.

Våre produkter

Vi er stolte av produktene vi tilbyr og tar absolutt ikke lett på anskaffelsesprosessen. Organic Living har derfor engasjerte medarbeidere i det store utland, som vi mener er essensielt for vår virksomhet; de er våre øyne og ører på bakken, engasjert i sourcing, dialog med leverandører, importprosesser, og ikke minst, streng og nøye kvalitetskontroll.

Vår tilnærming til import og kvalitetssikring skiller oss fra andre nettbutikker. Vi går utover det vanlige for å sikre at hvert produkt ikke bare oppfyller, men overgår våre høye standarder for bærekraft og kvalitet. Våre kunder fortjener det beste!

Mikroplast i husholdningsprodukter

Michelle Langvik, Organic Living grunnlegger og barnevernspedagog, er spesielt opptatt av effekten av mikroplast i husholdningsprodukter, særlig de som benyttes av barn. 

En studie fra American Chemical Society viser at spedbarn har høyere mengder mikroplast i avføringen enn voksne, noe som antyder en høyere eksponering fra produkter som flasker og leker. Studier og kunnskapen som dette har direkte påvikring på hva vi tar inn av produkter til vårt sortiment. Vi vil alltid strebe etter å tilby produkter som er sikre for både barn og miljøet.

Gjennom Organic Living AS ønsker vi å gjøre det både økonomisk og enkelt å ta gode valg for både kroppen og miljøet!

Kontaktinformasjon:

E-post: kundeservice@organicliving.no
Telefon: +47 990 71 380

Adresse:

Organic Living AS
Soldatveien 8B
1769 Halden
Org nr 832 730 432