🇳🇴 Super rask levering med lager i Norge 🇳🇴

📦 Gratis frakt på ordre over 999kr! 📦

💳 Trygg og fleksibel betaling med Vipps, Klarna eller kort💳

Retur og Bytte

Ønsker du å returnere noe av det du har bestilt? Her kan du finne ut hvordan.

ANGRERETT OG ANGREFRIST

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transport, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Den Norske angrerettloven gir deg krav på 14 dagers angrefrist fra det tidspunktet du mottar varen. Fristen er å anse som overholdt dersom kunden har gitt oss beskjed innen fristens utløp. Hvis du ønsker å benytte deg av angrefristen må varen returneres til oss i originalemballasjen og i salgbar stand.

REKLAMASJON

Hvis en vare fra oss skulle ha feil eller mangler kan du ha krav på at feilen blir rettet, omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet. Vi krever skriftlig reklamasjon til kundeservice@organicliving.no. Reklamasjon på forsendelse, ekspedering m.v. må skje innen fem virkedager etter mottak. Vi vil gi deg en skriftlig tilbakemelding på reklamasjonen i løpet av tre-fem dager.

Du kan enkelt returnere en ordre, eller deler av en ordre kjøpt i nettbutikken, uten ekstra kostnad. Fraktkostnaden vil dog ikke bli refundert ved returnerte ordre.

Ta kontakt med oss på kundeservice@organicliving.no, så sender vi deg en returetikett på e-post.

Vennligst oppgi ditt ordrenummer slik at vi kan følge opp henvendelsen mer effektivt. Fest returetiketten på pakken, og lever den inn til ditt nærmeste returpunkt. Dette er helt gratis, og du vil få refundert din betaling så snart vi mottar din retur. Husk at varene må være i originalemballasjen og i salgbar stand.

Varene sendes tilbake til vårt lager:

Organic Living AS
Soldatveien 8B
1769 Halden

Vennligst ikke send returpakker i oppkrav. Disse vil ikke bli innløst.